tag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post507163172272241013..comments2023-08-02T17:18:24.198+02:00Comments on Italienska Viner: Cuvée Larmande 2009 (Le Mazel)Italienska vinerhttp://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-29060620106384979172012-01-26T20:05:57.037+01:002012-01-26T20:05:57.037+01:00Tack Fredrik!
Petillant har väl nästan börjat ik...Tack Fredrik! <br /><br />Petillant har väl nästan börjat ikläda sig rollen som någon slags hovleverantör för den här typen av viner, med NoMa och andra hippheter på kundlistan, och därmed börjar obskyrihet-stämplen kanske blekna en aning. Bra sortiment likafullt. <br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-44265033119484727452012-01-25T22:26:43.919+01:002012-01-25T22:26:43.919+01:00Petillent - alla dessa obskyra danskar. Schysst ut...Petillent - alla dessa obskyra danskar. Schysst utbud. Marie Courtin och allt. <br /><br />Och gratttis till lillan :), kommenterade i (den) tråden men tydligen blev den inte publicerad.<br /><br />Såg att någon gett sig på biodynamiken igen. Suck.Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-4923891453646811862012-01-23T09:10:13.525+01:002012-01-23T09:10:13.525+01:00Bra fråga Ingvar! Förmodligen inte. Mest beroende ...Bra fråga Ingvar! Förmodligen inte. Mest beroende på att man gärna vill prova nya grejer, och i bordsvinsgenren är ju utbudet enormt, som du vet. Skulle man fylla på av ALLT man gillar hade man snart fått bygga ut. Sen är ju inte bistro-syrah någon stapelvara här hemma heller...<br /><br />Vi provade det här vinet för att vi blev så charmade av producentens rosa bubbel gjort på 100% carignan: Bulles de Rosé, när vi provade det på Relae. Det var mest kul att se att det verkar vara en stabil linje viner. Väl värda att prova som sagt.<br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-83069476297926024252012-01-23T08:48:50.557+01:002012-01-23T08:48:50.557+01:00Håller inte det "hederliga och ostajlade"...Håller inte det "hederliga och ostajlade" på att bli något i linje med "shabby chic" ? Gör ett enkelt bordsvin (utan några tillsatser såklart), teoretisera en del, smäll på en väldesignad etikett och vips så har du en produkt som kan säljas för helt andra pengar än det gängse bistrovinet.<br /><br />För mig låter detta som ett vin som är ok att dricka men kommer du att fylla på med flera flaskor ?Ingvar Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.com