tag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post124571001943460368..comments2023-08-02T17:18:24.198+02:00Comments on Italienska Viner: VårofferItalienska vinerhttp://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-65592844719753499122013-04-15T09:08:30.791+02:002013-04-15T09:08:30.791+02:00Givetvis ungt, och jag är inte så säker på att man...Givetvis ungt, och jag är inte så säker på att man hade uppfattat någon påtaglig sötma överhuvudtaget om man provat Zinnkoepflé på egen hand, men direkt efter Pichler-Krutzlers krittorra Trum 2011 kändes förstås anslaget något sötare. Jättefint vin, i vilket fall som helst!<br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-41043063154502662292013-04-15T08:53:43.046+02:002013-04-15T08:53:43.046+02:00Kul att du har hittat Agathe Bursin, en skicklig p...Kul att du har hittat Agathe Bursin, en skicklig producent och god vän. Men en 2011 Grand Cru Zinnkoepflé måste betraktas som extremt ung. Om 7 år kommer du inte att märka sötman, då har sockret integrerats och mineraliteten har tagit över. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00430613561036867495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-56063840622695857382013-04-10T16:21:51.138+02:002013-04-10T16:21:51.138+02:00Zidarichs vitovska är ett helt annat vin gjort med...Zidarichs vitovska är ett helt annat vin gjort med skalmaceration. Har en mer rödvinslik struktur. Båda vinerna mycket bra, var och en på sitt sätt.Ingvar Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-78482201730073271682013-04-08T23:45:08.010+02:002013-04-08T23:45:08.010+02:00Har druckit Kantes Vitovska över ett par dagar nu,...Har druckit Kantes Vitovska över ett par dagar nu, den går verkligen inte av för hackor! Hoppas stordåd av Zidarichs nu ;)<br /><br /><br />ErikE och Fhttps://www.blogger.com/profile/05037820401624010460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-85764663896222849292013-04-08T17:00:07.788+02:002013-04-08T17:00:07.788+02:00När det gäller Zidarich så ska man heller inte glö...När det gäller Zidarich så ska man heller inte glömma bort hans malvasia. Mycket bra den också.Ingvar Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-65103073323311839422013-04-08T16:36:06.781+02:002013-04-08T16:36:06.781+02:00winewise.dk
Skickar till SE, om det behövs.
/Pat...winewise.dk<br /><br />Skickar till SE, om det behövs.<br /><br />/Patrik<br /><br />Italienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-80731578679082470142013-04-08T16:32:58.216+02:002013-04-08T16:32:58.216+02:00Var kan jag hitta Zidarich på dessa breddgrader?
...Var kan jag hitta Zidarich på dessa breddgrader? <br /><br />ErikE och Fhttps://www.blogger.com/profile/05037820401624010460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-84334083492715818852013-04-08T16:01:56.202+02:002013-04-08T16:01:56.202+02:00Zidarich är mycket spännande. Vid sidan av den här...Zidarich är mycket spännande. Vid sidan av den här fantastiska vitovskan så är Prulke 2009 (superelegant sauvignon/malvasia/vitovska med massor av finess) och den röda Teran 2010 (blå, fruktköttig, svalkande) två absoluta måsten. <br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-9927783947475878042013-04-08T15:03:37.857+02:002013-04-08T15:03:37.857+02:00Dekadans!!
Underbar läsning, och vilka viner ni ...Dekadans!! <br />Underbar läsning, och vilka viner ni ställer upp med- viner med hjärta och själ! De flesta iaf! Zidarich är en producent jag måste testa. <br /><br />Erik E och Fhttps://www.blogger.com/profile/05037820401624010460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-59554099574500719352013-04-07T23:18:12.723+02:002013-04-07T23:18:12.723+02:00Guran - Tämligen omedelbar påfyllning av Archineri...Guran - Tämligen omedelbar påfyllning av Archineri för vår del. Bra pris hos Atom.<br /><br />Kjetil - Låter som en trött flaska, den här var i utmärkt form.<br /><br />Ingvar - Ingen col fondo till frukost, vi hade så många öppnade flaskor att vi fick skölja ner müslin med gammal boca och barolo.<br /><br />Lessrof - Det lär bli coq au vin, pere al barolo, bouef bourgignon och hemkokt glögg för hela slanten framöver.<br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-4193125941865992702013-04-07T21:11:36.440+02:002013-04-07T21:11:36.440+02:00Storkok Coq au vin idag eller? Storkok Coq au vin idag eller? Lessrofhttps://www.blogger.com/profile/07224987023187063308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-19371217278007372002013-04-07T20:23:58.500+02:002013-04-07T20:23:58.500+02:00Stort tack för igår ! Fantastiskt trevlig i vanlig...Stort tack för igår ! Fantastiskt trevlig i vanlig ordning. Kan tänka mig att det gick en eller annan col fondo till frukost efter den sittningenIngvar Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-37780003912511533442013-04-07T16:43:00.658+02:002013-04-07T16:43:00.658+02:00Jag tyckte att 98 Settimo var sliten för et halvt ...Jag tyckte att 98 Settimo var sliten för et halvt år sen. Jord och rostigt järn i munnen. Mulig en dårlig flaska, annars er det en produsent jag uppskattar mycket. Kjetil Finsrudhttps://www.blogger.com/profile/01534543488519055474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6574667662892646913.post-35877375753797413472013-04-07T16:24:50.473+02:002013-04-07T16:24:50.473+02:00Archineri är viner (både röda och vita) som man vi...Archineri är viner (både röda och vita) som man vill ha som "husvin" och lådvis av - de försvinner fort.. frächör är bara förnamnet! Kul men "krävande" uppställning!Guran i vinkällarennoreply@blogger.com